Nei kinderboek in de meertmaond-streektaolmaond: ‘Kabouter Prugelie en de prins die zeuik is’

HarmG Sijnstra oet Zuudlaoren schrif spannend sprookje. Zien kleinzeun Sander Aukema döt het tiekenwark.

ZUUDLAOREN – In het restaurant bij de Sprookjeshof in Zuudlaoren was de boekprissentatie van  ‘Kabouter Prugelie en de prins die zeuik is’ van schriever HarmG Sijnstra. Zu’n virtig man zagen dat Harm zien achterkleindochter van acht jaor, Tessa van der Duim het eerste boek kreeg.

‘Kabouter Prugelie en de prins die zeuik is’ hef prachtige tiekenings van de kleinzeun van Harm, Sander Aukema.

Kabouter Prugelie is de kleinste van alle kabouters en oetgerekend dizze kabouter krig van de kabouterkeuning en keunegin de opdracht um de verdwenen prins Karel te zuken. Een spannende reis deur het Drentse landschap brengt Prugelie neie vrunden, maor ok grote gevaoren.

Oetgeverij Het Drentse Boek komp aal jaor met een nei kinderboek in de meertmaond-streektaolmaond. De 180 vrijwilligers van het Huus van de Taol gaot de schoelen bijlangs en leest der dan oet veur. Teminnen dat was zo veur coronatied. ‘Kabouter Prugelie en de prins die zeuik is’ kan nog even niet op alle schoelen veurlezen worden. Mar in hoes kan dat wel vanzölf.

Het boek is veur € 19,95 te koop in de boekhandel en de webwinkel van het Huus van de Taol: https://www.huusvandetaol.nl/product/kabouter-prugelie-en-de-prins-die-zeuik-is-harmg-sijnstra/