Op zundagmiddag 23 juli kuj met de literaire wandelroute in Schipbörg metlopen. Veurof wordt het viefde diel van de Underweg-wandelreeks over schriefster Suze Sanders in café De Drentsche Aa prissenteerd.

SCHIPBÖRG – Op zundagmiddag 23 juli start um 14.00 uur de Suze Sanders-lezing van Underweg in café De Drentsche Aa in Schipbörg. Schriefster Suze Sanders en heur gedicht Op de Kymmelsbarg staot in ’t middelpunt. Nao de Suze Sanders-lezing kuier wij met kundige begeleiding van Theo Spek en Egbert Meijers deur Schipbörg naor de Kymmelsbarg. De gasten bint, behalve Suze Sanders: Egbert Meijers, schriever, dichter, muzikant en ambassadeur van Nationaal park Drentsche Aa en Theo Spek, hoogleraar Landschapsgeschiedenis an de Rijksuniversiteit Grunning. Veur de meziek zörgt Leonieke Toering en Jan-Roelof Bathoorn.

Kaorten (€7,50) kuj risserveren bij het Huus van de Taol: www.huusvandetaol.nl/product/Suze-Sanders-lezing

De schrievers van de Underweg-serie, Gerrit Boer en Henk Berghuis, zult um de maond een diel onthullen. Bij Huus van de Taol bint ze dan veur € 5,- te downloaden (veur op de tablet, de computer of op de mobiel). Kiek op https://huusvandetaol.nl/product-categorie/boeken/.